Zkušenostmi a příběhy osobností se učíme rychleji

Otevřená firemní kultura Accace a stále se měnící prostředí klade na lidi nároky co nejrychleji zavádět inovace, umět reagovat na změny, přijímat a dávat zpětnou vazbu a také na skutečně kvalitní leadership. Proto nás těší, že Red Button EDU je parťákem pro rozvoj lidí i tady. 

Experimentujeme a zkoušíme nové věci i za cenu neúspěchu

 Každý zaměstnanec potřebuje vědět, jak a čím přispívá

Accace se z lokální účetní firmy vypracovala v úspěšného a inovativního poskytovatele účetnictví a daňového a právního poradenství po celém světě. Vyrostla z 34 na 800 zaměstnanců a dosahuje obratu kolem 700 milionů korun ročně. Pro jejího zakladatele je ale stále nejdůležitější, aby se lidé dokázali identifikovat s firmou, věděli, čím přispívají a firma fungovala na principu otevřené diskuze a chuti experimentovat i za cenu neúspěchu.

Jakým výzvám čelí v Accace?

Otevřená firemní kultura Accace a stále se měnící prostředí klade na lidi nároky co nejrychleji zavádět inovace, umět reagovat na změny, přijímat a dávat zpětnou vazbu a také na skutečně kvalitní leadership.

Díky Red Button EDU máme spoustu nápadů a inovace zavádíme rychleji 

Aby firma fungovala komunitně, lidé dokázali ustát změny a bylo jim v tom dobře, hledají v Accace rozvojové aktivity, které toto naplní. S Red Button EDU získali dostatek příležitostí sdílet zkušenosti nejen v rámci své firmy, ale i nahlížet do jiných organizací a učit se z projektů odjinud. Díky odborným přednáškám si lidé snadno budují kompetence a prostřednictvím příběhů osobností z nejrůznějších odvětví si rozšiřují obzory a čerpají spoustu inspirace od skutečných lídrů. A protože nejde jen o suchou teorii, ale mohou si také vše vyzkoušet v praxi, učí se rychleji a dokáží nové poznatky rychleji implementovat.

V expertní komunitě vidím konkrétní příklady z praxe, a to mě posouvá dál

Co přínáší expertní komunity Jance Pacinové, ředitelce rozvoje Accace?
"Ve firmě rádi sdílíme zkušenosti a experimentujeme, a to i za cenu neúspěchu, a přesně tak fungují komunity Red Button EDU. Nejde tu o suchou teorii, ale o to, naučit se věci převádět do praxe. I díky členství a inspiraci v expertní komunitě Firemní kultura a Inovace se nám podařilo zrealizovat celou řadu nových projektů, třeba klub duševního zdraví, inovační inkubátor nebo firemní podcast, které lidem pomáhají být v práci lepší a současně se ale cítit jako důležitá součást firmy."

O společnosti Accace 

Společnost Accace vznikala v roce 2006 jako lokální účetní firma s 34 zaměstnanci. Po téměř 15 letech na trhu vyrostla firma v inovativního poskytovatele komplexních poradenských a BPO služeb, který zaměstná vice než 800 profesionálů a má přes 2 000 klientů po celém světě. Zakladatel Jiří Majer staví firmu od počátku na principu otevřené firemní kultury a tak, aby z ní měl skutečně dobrý pocit. Vedle finančních výsledků se proto soustředí i na její společenský dopad a v rámci nových byznysových aktivit i na to, jak se lidem ve firmách daří a jak dobře se v nich cítí

Prohlédněte si případovou studii Accace v pdf

Rozvíjejte také své lidi s Red Button EDU